14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afşin Devlet Hastanesi birlik ve beraberlik yemeği verdi. 
Sağlık Çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afşin Devlet Hastanesinde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.
Konu hakkında açıklama yapan Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik, "14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Afşin Devlet Hastanemizde, Toplum Sağlığı Merkezi ve sağlık ocağında bulunan sağlık çalışanlarımızın birlikteliği adına Afşin Devlet Hastanemizde birlik ve kaynaşma yemeği verdik. Afşin'imizde çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın bir kaynaşma, bir tanışma ve diğer birimlerde çalışan arkadaşlarımızla da bir görüşme adına güzel bir organizasyon oldu. "dedi.

Sağlık çalışanlarının yoğun ve stresli bir ortamda insanlara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Başhekim Çelik, " Sağlık çalışanlarımız her zaman yoğun ve stresli bir ortamda çalışmalarını devam ettirmekteler. Bu hizmeti verirken sağlık çalışanları olarak temennimiz, sadece hoşgörü ortamında, kaygılardan uzak ve rahat bir şekilde işimizi yapabilmektir. İnşallah birlikte daha güzel hizmetler vermek için sağlık çalışanları olarak gayret göstermeye devem edeceğiz.Sağlık çalışanlarımızın bayramı olan 14 Mart Tıp Bayramının bunlara vesile olmasını temenni ediyorum ve tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyorum. " diye konuşmasını tamamladı.

Birlik ve beraberlik yemeğine, Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çelik,Başhekim Yardımcısı Ahmet Böke, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Topaktaş, Devlet Hastanesi İdari ve Mali Müdürü Burak Noyan Binboğa, doktorlar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.









Editör: Haber Merkezi