2003-2007 arasında AK Parti Afşin İlçe Başkanı olarak görev yapan ve 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den 8. sıra milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman, ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'ın istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığına adayalar başvurusunu yapmaya devam ediyor. Sabri Türkkahraman, "Ak Parti’nin Teşkilat Başkanlığı için olarak tekrar göreve talibiz" dedi.

Ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden Türkkahraman, " Hepimiz sıkıntılı bir dönemden geçtiği referanduma gidecek anayasaya gideceği bir dönemde teşkilatımızın,  İlçemizin ihtiyacı olan teşkilat mensubu arkadaşlarım gayretler içerisinde. Bizimde bir emeğimiz olursa bizde burada varız dedik.

Kişiler geçicidir, dava bakidir

İnşallah biz bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları ve gereğini yapma noktasındayız. Sağ olsun büyüklerimiz, teşkilatımız ve bölgemizdeki insanların teveccüh noktasında bizim ismimizle ilgili bir gayret oldu. Bize bir teklif oldu. Bizde bunu kırmadık Ak Parti’nin teşkilat başkanı olarak tekrar göreve talibiz. İnşallah memleketi derleyip toparlayıp herkesi kucaklayarak bir kardeşlik içerisinde şu sıkıntılı referandum sürecini memleketimiz toparlayıp işleri götürme noktasında düşüncemiz var. Allah bizim yar ve yardımcımız olsun." açıklamasında bulundu.

Türkkahraman, açıklamasına şöyle devam etti:

"Niyetimiz bu memlekete hizmet etmek. Bulunduğumuz bir cephedir, bir siperdir. Bizim üzerimize düşen sorumlulukların gereğini yapmak için bir gayret içerisindeyiz. İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder. Aday olan kardeşlerimizin hepsi bu işe layıktır. Hepsi bizim kardeşimiz, arkadaşımızdır, dava yoldaşımızdır. Hangisi olursa biz seviniriz, beraber çalışırız. 2002 yılından bugüne bu teşkilatın içerisinde bulunan bir kardeşinizim ben. İnşallah hep beraber toparlayarak, derleyerek, yolumuza devam edeceğiz.

İsimler, fani davalar bakidir. Allah memleketimizi sahipsiz bırakmasın. Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan orada mücadele verirken bizim burada boş durmamız bize yakışmaz. Bizde bu davanın bir neferiyiz. İbrahim (a.s) ateşten kurtarmak için yola çıkan topal karınca gibi bir damla su taşıya bilirsek ne mutlu. İnşallah tekrar bize bu görev tebliğ edilirse hakkıyla layık olmaya çalışıp Rabbimize vereceğimiz hesap noktasında inşallah yüzümüz utanmaz, yolumuz açık olur.

 Rabbim bizi Muaffak etsin inşallah, memleketimize hayırlı olsun. Herkes mutlu huzurlu olsun ama hep kardeşlik beraberlik içerisinde olsun. Herkese bir gayret düşüyor bu konuda da bize bir nebze olun düşerse başım üstüne diyor saygılarımı sunuyorum. "

Editör: Haber Merkezi