Afşin Rabia Parkı, iftarın ardından düzenlenen etkinliklerle Afşinli vatandaşlarla dolup taşıyor.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Rabia Parkı'nın, 7'den 70'e bütün vatandaşların bir araya geldiği bir yer olduğunu söyledi.

Kahramanlar Offroad Kulübü (KAROFF) üyeleri, Afşin Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinliklerine katıldı. Afşinli vatandaşlar, İftar yemeğinin ardından KAROFF üyesi İlizyonist Ahmet Ongun tarafından yapılan ilizyon gösterisiyle güzel bir gece geçirdi.

Etkinliğin ardından açıklama yapnan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Afşin'de, Ramazan ayı çok bereketli geçiyor. İnsanlarımız rahat ve huzurlular. Rabia Parkımız bu anlamda insanlarımızın yoğun olarak geldiği ve ziyaret ettiği yerlerden bir tanesi oldu. Zaten Afşin Belediyesi olarak onbir ayın sultanı Ramazan gelmeden önce bütün çalışmalarımızı Rabia Parkında ağırlamak ve güzel zaman geçirmelerini sağlamak için yoğunlaştırdık. Şuanda burada yoğun olarak iftar programları yapılıyor. Vatandaşlarımız buraya gelerek iftarlarını açıyorlar." dedi.

İnsanların Rabiaya parkında güzel vakit geçirdiğine değinen Başkan Güven, "Rabia Parkımızın içerisine oluşturduğumuz göletimize ışıklı ve müzikli fıskiye sistemini kurduk. Su müzikle dans ediyor ve bunu izlemeye gelen vatandaşlarımıza görsel bir şölen yaşatıyor. Gezi yollarımızda vatandaşlarımız adımlıyor ve iftar sonrası yürüyüş yapıyor. Ayrıca ilçemizde bu ramazan ayında ilk olan bir şeyi faaliyete geçirdik. Rabia Parkımızın içerisine Ramazan Sokağı kurduk. Bu çalışma bir denemeydi ve vatandaşlarımız tarafından ilgi gördü. Burada vatandaşlarımız ve derneklerimiz belediyemizin açtığı çadırlarda ürünlerini satıyor. Önümüzdeki sene Ramazan Sokağı uygulamasını daha geliştirerek devam ettireceğiz. Afşin insanların huzur bulduğu bir yer haline geliyor artık. Hizmetlerimiz bundan sonra hızlı bir şekilde devam edecek. " açıklamasında bulundu.

Afşin'de ilklerin yaşandığına değinen AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, " Ramazan ayının ilk 10 gününün içerisindeyiz. Düzenlenen etkinlerle parkımız vatandaşlarımızla dolup taşıyor. Afşin, yıllardır böyle bir parkın özlemini yaşıyordu. Gencinden yaşlısına herkes Ramazan Sokağında. bu hizmetler dolayısıyla Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Bütün hemşerilerimizi Rabaia parkına bekliyoruz." dedi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve KAROFF Kurucu Üyesi Yunus Kaya, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in kendilerini Afşin Rabia Parkı’nda düzenlenen iftar etkinliğinde ağırladığını belirterek, Güven'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi