Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Afşin Belediyesinin geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği Afşin Hanımlar Kültür ve Spor Merkezini ziyaret etti.

Yapılan programlar sonrası yorgunlarını atmak ve sohbet etmek için Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve beraberindeki heyetle birlikte Hanımlar Kültür ve Spor Merkezine geçtiler.

Yaptıkları ziyarette konuşan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva;” Bizleri bu gün burada ağırlayan Belediye başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Şu anda bulunduğumuz yer gerçekten harika olmuş. Afşin Belediyesi Hanımlar Kültür ve Spor Merkezini Bina İçerisinde İhtiyaç Duyulan A’dan Z’ye Her şey düşünülmüş. Hanımlarımızın kullanabilecekleri, Mutfağı, Kütüphanesi, Fitness salonu, Kafeteryası ve tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir tesis. Bu yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımız Mehmet Fatih Güven beye gerçekten teşekkür ediyorum. Bir kadın olarak konuşuyorum ki bu denli hizmetlerin artarak devam etmesi, yapılan bu tesisin diğer ilçelere, illere bu denli güzel ortama sahip olmayan tüm yerlere örnek olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi