Özel Elbistan Yıldız Koleji özellikle son günlerde Suriye İdlib’de meydana gelen hava saldırısında şehit olan kahraman askerlerimiz ile tüm şehitlerimiz için hatim programı düzenlendi. Program içeri hakkında bilgilendirme yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, kahraman askerlerimizin muzafferiyeti içinde sürekli manen yanlarındayız diyerek;

     Özel Yıldız Koleji olarak İdlib şehitlerimiz başta olmak üzere vatanımızı korumak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz için okul bünyesinde 11 hatim yaptık. Ayrıca gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak ve milletimizin bağımsızlığının devamı için canla başla mücadele eden kahraman silahlı kuvvetlerimizin başarısı için 1000 fetih suresi okuyarak onlara manen yanlarında olduğumuzu göstermekteyiz.

    Okulumuzun konferans salonunda hatimleri ve fetih surelerini okuyan öğrencilerimiz ile birlikte hatim programımızı tamamladık. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyor, Cenab-Hak’tan ordumuza muzafferiyet vermesini ve bu cennet vatanımızı her türlü iç ve dış düşmanların şerrinden muhafaza eylesin.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi