2022-2023 eğitim-öğretim yılında Özel Yıldız’da veli bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarının birinci kısmı yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi KÖKER veli toplantılarını iki kısma ayırdıklarını ifade ederek;

     Pandemi sürecinde ara verdiğimi toplantılarımızı planladığımız şekli ile tekrar yapmaya başladık. Eğitim öğretim sürecine küçümsenmeyecek derece katkı sağlayan veli toplantıları bizim için oldukça önemlidir. Bu sebeple toplantılarımızı iki kısma ayırdık. Birincisi bireysel toplantı. Bu toplantımız okulumuzun başlangıcından eğitim-öğretim yılı sonuna kadar planladığımız tarihlerde okulumuz kapalı spor salonunda yapılmaya devam edecektir.

     İkincisi ise genel toplantılarımız. Bu toplantılarımızda birinci ve ikinci dönemlerde yapmaktayız. Birinci dönem toplantımızı değerli velilerimizin yoğun katılımları ile tamamladık. Bunlara ek olarak ihtiyaç duyulması halinde de yapılacaktır.

     Özel Yıldız olarak velilerimizin görüş ve önerileri bizim için önemlidir. Bizler eğitim-öğretim planlarımızı velilerimizin de görüş ve önerilerini katarak yapmaktayız. Bu şekilde başarıyı yakalamaktayız. Bunun en yakın göstergesi ise ilçe çapında yapılan LGS deneme sınavında okulumuzun birinci olmasıdır.

     Başarı bizimle özdeşlemiştir. Özel Yıldız Akademik Başarı İle Değerler Eğitimini Bütünleştiren bir özel öğretim kurumudur.

   

Editör: Haber Merkezi