Özel Afşin Bilgi Öğrencileri, Hemşirelik Haftasında

“Hemşirelik Yemini” Etti

Özel Afşin Bilgi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik Bölümü’nde okuyan öğrenciler Hemşirelik Haftasında  “hemşirelik yemini” ettiler. Okul bahçesinde gerçekleşen törende öğrenciler yemin ederken, törene katılan veliler duygu dolu anlar yaşadılar.

Özel Afşin Bilgi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik Bölümü 10. sınıf öğrencilerinin oldukça başarılı şekilde eğitim aldıklarını ifade eden Okul Müdürü Halis Öztürk, törende yaptığı konuşmada “Hemşire hayat kurtarmak için çalışan hekime tüm içtenliğiyle yardım etmek için yüreği pır pır atan kişidir."dedi.

Müdür Öztürk, Özel Afşin Bilgi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz Hemşirelik Haftası münasebetiyle hemşirelik yeminini ettiler. İnşallah önümüzdeki yıl okulumuzdan mezun olacaklar ve bu seferde mezuniyetlerini kutlamak için bir araya geleceğiz. Hemşirelik Haftasının öğrencilerimize, velilerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin; seçtiğiniz bu yolda, her zaman güler yüzlü, şefkatli, hoşgörülü, sabırlı, ciddi, disiplinli, dürüst, ahlaklı olunuz. İçinizde sevgiyi uzaklaştırmadan mesleklerini icra etmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından  ellerinde meşalelerle alana gelen hemşirelik bölümü öğrencileri hemşirelik yemini ettiler. Veliler ise bu anları ölümsüzleştirmek adına ellerindeki akıllı telefon ve fotoğraf makinelerini kullandılar.

Törene Özel Afşin Bilgi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucusu Harun Durmuş,İş Adamı Mehmet Taşkale öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi