Alınan bilgiye göre, Karaziyaret Mahallesi'nde anneannesi Fatma Beşen'le evlerinin karşısındaki kırtasiyeye gitmeye çalışan Bekir Beşen'e, M.Y'nin kullandığı 46 DK 390 plakalı hafif ticari araç çarptı. Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Beşen, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Beşen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı, araç sürücüsü ise gözaltına alındı.
-"Babası okul kaydını yaptıracaktı"
Bekir Beşen'in babasının İstanbul'da çalıştığı ve oğlunun okul kaydını yaptırmak üzere Kahramanmaraş'a gelmeyi planladığı öğrenildi.
Ölen çocuğun yakını Ahmet Beşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, şunları kaydetti:
"Yasin (Çocuğun babası) yarın oğlunun okul kaydı için Kahramanmaraş'a gelecekti. Bekir okula gideceği için çok heyecanlıydı. Okul malzemesi almak için evlerinin karşısındaki kırtasiye gitmek isterken bir araç çarptı. Bekir, elinde bir defter ve kitap bir şeyler yazar, okula hazırlık yapardı. Okula gidip Çalışkan olacağını söylerdi. Hayali kazayla bitti. Çok üzgünüz."
Editör: Haber Merkezi