Eshab-ı Kehf Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenledi.
 
Afşin Atatürk Parkın içerisine açılan kermeste, el emeği göz nuru çeyiz eşyaları, yöresel yemeklerle birlikte mutfak eşyalarıyla sergilendi. Serginin tüm gelirleri maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kullanılacağı bildirildi.
Kermesin açılışında konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan Afşin’deki sivil toplum örgütleri önemli işlere imza atıklarını söyledi.
Başkan Aydoğan, “Afşin’de bulunan Sivil Toplum Örgütleri çok güzel faaliyetler gösteriyorlar. Şuanda o organizasyonların birinde bulunuyoruz. Özelikle bayanların ürettiği bir birinden güzel şeylerin satışa sunulması bir fırsat olarak görüyorum. Bayanlarımız ilçede önemli işlere imza atıyorlar. Burada yapılan kermes sonrası öğrencilerin faydalanacağını bilmekte güzel.” şeklinde konuştu.
Eshab-ı Kehf Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cuma Ceyhan ise, “ Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek amaçlı bir kermes düzenledik. Kermesimizin açılışına katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz kermesin bir özeliği de yardımlaşma ve kardeşlik duygusunu ön plana çıkartmaktı. İnşallah bu tür etkinliklerle bunu başarırız” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi