Uluslararası taşımacılık firması MSD Avrasya Lojistik Güneydoğu Bölge Bayiliği, Elbistan ve bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Cumhuriyet Mahallesi Valide Emine Sultan Caddesi üzerinde yurtdışı kargo taşımacılığı hizmeti verdiklerini belirten MSD Avrasya Lojistik Güneydoğu Bölge Sorumlusu Bülent Bulut, kargoların faturalı olarak 15 iş günü içerisinde teslimatını yaptıklarını söyledi.

MSD Avrasya Lojistik Güneydoğu Bölge Sorumlusu Bülent Bulut, “8 araç ve 10 çalışanımızla Türkiye’nin her yerinden kargolar alınarak merkezimiz Elbistan’da kontrolleri yapılıyor. Buradaki kontrol işlemlerinin ardından kargolarınız her pazartesi günü Elbistan’dan İstanbul’a gönderiliyor. Oradan da kontrol ve bölgesel etiketleme işlemleri yapıldıktan sonra Çarşamba günleri Avrupa teslimatına çıkıyor. Gönderilecek eşyaların güvenliğini ön planda tutarak Fransa, İngiltere, İtalya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Almanya, Belçika, Polonya, Macaristan ve Romanya’ya kargoları faturalı olarak 15 iş gününde teslimatını gerçekleştiriyoruz. Sadece Elbistan’a değil çevre il ve ilçelerden de Avrupa’ya gönderilecek kargoları alıcılarına ulaştırıyoruz. Kargoları, hacimsel ve kilo olarak hesaplayıp araçlarımızla adresine teslim ediyoruz. Tüm kargolarımız özenle paketlenmekte ve zarar görmemeleri için her tülü önlem alınmaktadır. Yurt dışına kargo göndermek isteyen vatandaşlarımız bu açıdan gönül rahatlığı ile firmamızı tercih edebilir. Yurt dışına gönderilecek kargosu olan vatandaşlarımız kargolarını hazırladıktan sonra Cumhuriyet Mahallesi Valide Emine Sultan Caddesi adresindeki işletmemize gelebilir ya da 0 536 786 5858 numaralı telefondan da ulaşım sağlayarak teslim edebilirler. Teslimatınızın ardından malzemelerinizin sorumluluğu firmamıza aittir. Avrupa’ya gönderilecek kargolarınızı alıcılarına bir şekilde ulaştırıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi