AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil ve T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Ramazan Bayramında Afşin Devlet Hastanesini ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Afşin Devlet Hastanesi ziyaretini, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Dr. İsmail Kaya, Kamu Hastaneleri Ankara 2.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mehmet Tahiroğlu, Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. İsmail Çelik ve Hastane Müdürü Buran Noyan Binboğa’nın katılımıyla gerçekleştirerek, Devlet Hastanesi çalışanları ve tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Çitil ve Cihan ziyarette, Afşin Devlet Hastanesi ana binası ve yeni kurulan ek binasında çalışan birimleri gezerek, nöbetçi personel ve hastanede tedavi gören hastaların bayramı kutladı. 

Ziyaretin ardından Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. İsmail Çelik, hastane hizmetleri hakkında bilgi Çitil ve Cihan’a bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi