Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Tufan Yanar, “CHP’nin iktidar olacağından kimsenin endişesi olmasın, cumhuriyetimizin yüzüncü yılında tekrar iktidar oluyoruz” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde CHP, Kahramanmaraş’tan Afşinli iş insanı Tufan Yanar’ı 6. Sıradan aday gösterdi. Birinci sırada gibi çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Yanar, “İktidara yürüyen CHP’nin bir adayı olmaktan gurur duyuyorum.” Diye konuştu.

Yanar, “Genel seçimler öncesinde Türkiye’de tüm partiler nazarında ilk aday adaylığımı ben açıkladım ve partimin tüm organları beni bağrına bastı destek verdi. Mecliste bir Afşinli aday olsun beklentimiz vardı ama görüyorum ki hiç bir partiden seçilebilecek bir aday yok. Ama CHP’nin seçilmiş ve seçilecek olan bir adayı var en azından. Buda Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç’tur. Afşinli olup da telefonunun olmadığı çok nadir kişiler vardır partili partisiz herkesin direk telefonla ulaşabildiği Kahramanmaraş’ın  tek vekildir.” diye konuştu.

CHP’nin Kahramanmaraş’ta milletvekili sayısını yükseltmesi için gayrette bulunacağını ifade eden Yanar, şunları söyledi:

“Sıralamada altıncı sırada olmam benim heyecanımı düşürmez birinci sıradaymış gibi çalışır emek veririm. Önemli olan partimin başarısı ve iktidar olmasıdır. Seçim büromuzu hazırladık yakında  açılışını yapacağız . Tüm anketlerde görüldüğü gibi iktidara yürüyen CHP’nin bir adayı olmaktan gurur duyuyorum.

Çıktığım günden bu yana bana destek veren Afşinli hemşerilerime ve Kahramanmaraş halkına sonsuz teşekkür ediyorum, ayrıca vekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç’a, İl Başkanımız Esat Şengül ve yönetimine Afşin İlçe Başkanımız Selçuk Gökdoğan’a ve yönetimine, Kahramanmaraş’ımızın tüm ilçe başkanlarına ve yönetimlerine sonsuz teşekkür ediyorum.

Son olarak şunu söylemek istiyorum, CHP’nin iktidar olacağından kimsenin endişesi olmasın cumhuriyetimizin yüzüncü yılında tekrar iktidar oluyoruz. Geliyor gelmekte olan”

Editör: Haber Merkezi