Parti binasında düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Dr. Veli Böke, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, ilçe teşkilatı, partililer ile mahalle muhtarları katıldı.

İlk olarak konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, Ramazan Bayramı birlik ve beraberliğinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Afşin’de de yaşandığını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin izlerinin silinmeye başladığını ifade eden Karabulut, deprem felaketinin etkilendiği 11 il ile birlikte, ülkenin 14 Mayıs Genel Seçimlerinin ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde düze çıkacağını ifade etti.

Partililer ve mahalle muhtarlarının bayramını kutlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de, “ Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan depremzedelerimize acil şifa diliyorum. Önümüzde ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim var. Meclis çoğunluğunu almamız ve Kahramanmaraş’tan en az 7 milletvekilini meclise göndermemiz lazım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş her ferdin bunu sağlamak için elinden geleceği yapacağına inanıyorum.” diye konuştu.

“Asrın Seçimini Yaşayacağız”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Dr. Veli Böke, “AK Parti olarak uzun zamandır 2023 genel seçimlerine hazırlanıyoruz. Türkiye asrın seçimini yaşayacak. Bu seçim için çok çalıştık. Sahada da şuanda sadece ve sadece AK kadrolar yer alıyor. İnşallah 14 mayıs akşamı ikinci bayramı yaşayacağız.  Seçimi inşallah cumhur ittifakıyla birlikte Kahramanmaraş’ta 8-0 tamamlayacağız. İnşallah Koray Kıraç’ı meclise göndereceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Programda konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç, 14 Mayıs seçimlerinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

“Depremin yaralarını AK Kadrolar Saracak”

Deprem felaketinin yaralarını AK kadrolarla sarılacağını söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç, “ Partinin her kademesiyle birlikte depremin ardından sahada olduk ve ciddi manada çalışmalarda bulunduk. Son 10 gündür de seçim çalışmalarımız için meydanlardayız ve mahallelerimizi geziyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. AK Partinin kurulduğu ilk heyecanını şuanda da yaşıyoruz. Partimize karşı olan teveccühü ve vatandaşlarımızın gözlerindeki ışığı görebiliyoruz. Bu seçimde bölgenin en büyük oyunu Afşin olarak alacağız” diye konuştu.

“Kuzey ilçeler olarak en yüksek oyu alacağız”

Muhalefetin olumsuz ve yıkım üzerine bir siyaset ortaya koyduğuna değinen Kıraç, “ Muhalefetin tek amacı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olamaması yönünde bir siyaset yaptığını çok net görüyoruz. Peki sizin bir argümanınız, ülkeye kazandıracaklarınız nedir? Bunun hakkında bir konuşmaları olmadığını görüyoruz. Afşin, Elbistan ve Göksun gibi kuzey ilçeler olarak verdiğimiz sözü tutacağız ve bu bölgede en yüksek oyu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi