MHP Afşin Belediye Başkan Adayı ,MHP Afşin İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etiler.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, yönetim kurulu üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Yapılan ziyarette konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, seçimlerden sonra siyasi kimlikleri bir kenara bırakım Afşin’e hizmet etmek için çalıştıklarını kaydetti. Güven, “Seçimden sonra siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp Afşin’e hizmet etmek için çalışmalara başladık. Memleket için hep proje hem de iş üretme gayretindeyiz. Öncelikle şunu belirtmek isterim, benim bir kompleksim yok diğer ilçeler noktasında ve hiç biride benim çıtam olmayacak. Kendi çıtamızı Afşin için bizler belirleyeceğiz ve standartlarımız sürekli yükseltme gayretinde bulunacağız. Afşin için her sene çıtayı bir diş daha yükseltme gayretinde olacağız. Bu hem kentin fiziksel kalitesini yükseltme anlamında olacak hem de kültürel ve sosyal alanlarda olacak. İnşallah işin sonunda güzel bir iş çıkartırız ortaya meclis üyesi arkadaşlarımızla ve tüm siyasi partilerimizle birlikte.” dedi.
Afşin’e hizmet konusunda ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız ise, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim amacımız Afşin’imize en güzel hizmeti getirmektir ve bizim üzerimize düşen bir görev olursa bizler her zaman yanınızdayız. Afşin milliyetçiliği konusunda, fikir alışverişlerinde bizlere bir görev düşerse her zaman yanınızdayız. Bizler Afşin’imizin kalkınmasını ve başarılı olmasını canı gönülden istiyoruz. Sonuçta siz değil, ben değil, Afşin kazanacak , halk kazanacak. Gerçekte, 12 ilçe içerisinde Afşin yetim bir çocuk. Kim ne derse desin ama bu böyle. Şuanda 12 ilçe içerisinde itilmiş, kakılmış bir ilçe konumundayız. İnşallah sizler, ekibiniz ve vekiller bunu görür ve bu saatten sonra hak Afşin’in diyerek çalışmanızı bekliyoruz. Biz muhalefet olarak bunu bekliyoruz, Afşin’in hakkının verilmesini istiyoruz. Afşin belediyesine başarılar diliyoruz, Allah hayırlı uğurlu etsin. Artık Afşin halkı hizmet bekleniliyor. Kahramanmaraş büyük şehir oldu ve Afşin halkının hizmet beklentisi daha da yükseldi. Artık halkımız AK Parti’den bir şeyler bekliyor.” diye konuştu.
 



Editör: Haber Merkezi