Partisinin ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, “Bu saatten sonra Milliyetçi Hareketi, Kahramanmaraş’ta ve Türkiye'de iktidara taşımak için yeni yönetimimizle ve tüm teşkilatlarımızla birlikte yol alacağız” ifadelerini kullandı.
MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı 11. Olağan Kongresini kazanmasının ardından ilçeleri ziyaret ederek partilileriyle buluştu. İlk olarak memleketi Afşin’e gelen Başkan Öner, burada MHP Afşin ilçe Başkanı Ersal Koç ve partililerle bir süre sohbet etti. Ardından Elbistan’a gelen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, burada da Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve partililer tarafından karşılandı. Elbistan’daki temaslarının ardından Ekinözü ilçesine geçen Öner’i İlçe Başkanı Tahsin Çiçek ve kalabalık bir partili grup karşıladı.

Ziyaretlerle ilgili olarak değerlendirme yapan Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, “Milliyetçi Hareket Partisi Kongresi sonrası bu kutsal davanın bayrağı bizlere emanet edildi. Bu yola çıkarken, özellikle başlangıçta yanımda bulunan değerli hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongre sürecimizi geride bıraktık, seçime girdiğimiz tüm aday arkadaşlarımız birbirlerinde değerli. Ancak bu hizmet bayrağını taşımak bizlere nasip oldu. Bu saatten sonra Milliyetçi Hareketi, Kahramanmaraş'ta ve Türkiye'de iktidara taşımak için yeni yönetimimizle ve tüm teşkilatlarımızla birlikte yol alacağız. Genel seçimlerde başarılı bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah yapacağımız siyasetimiz tüm insanları kapsayacak şekilde olacak. Üç hilalde gönlü kalmış, bir vesileyle ayrı düşmüş tüm ülkücü kardeşlerimizi tekrar üç hilal bayrağı altında toplayacağız” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Öner, "Kahramanmaraş'ımız, Afşin'imiz ve diğer ilçelerimiz hak ettiği hizmetleri alamadı. Bu hususta muhalefet olarak girdiğimiz genel seçimlerden  iktidar çıkacağız ve başta Kahramanmaraş'ta, Afşin'de, Göksun'da, Elbistan'da, Ekinözü'nde ve diğer ilçelerin hak ettiği hizmetleri getireceğiz. İnşallah tüm Türkiye'de vatandaşlarımız bu genel seçimlerde bizlerin yanında olacak ve bizleri iktidara taşıyacak. Bizler MHP'yi iktidara taşımak için ve vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri vermek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi