Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl  Başkanı Süleyman Öner ve elbista İlçe Teşkilatı yönetimi, Elbistan’da yaşanan salgın olayı nedeniyle Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve bazı meclis üyelerinin katıldığı ziyarette Kaymakam Tuncay Akkoyun, salgının çıkış nedeni, yayılımı ve alınan önlemler hakkında MHP heyetine bilgiler aktardı.

Suya karışan norovirüs nedeniyle on binlerce kişinin yüksek ateş, kusma ve ishal şikayetleri ile sağlık kuruluşlarına başvurduğunu anlatan Kaymakam Tuncay Akkoyun, İl ve İlçe Kriz Merkezleri kanalı ile sürecin etkin bir şekilde kontrol edildiğini kaydetti.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner ise, 50 bini aşkın kişinin yakalandığı salgın nedeniyle üzüntülü olduklarını ifade ederek, tüm Elbistan halkına geçmiş olsun dileklerini sunduklarını söyledi.

Öner ve beraberindeki heyet, daha sonra Elbistan Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi