Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı pazar günü yapacağı kongrenin hazırlıklarını tamamladı.
 
MHP Afşin İlçe Başkanlının Kongresi Pazar günü Afşin Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ile eski Ülkü Ocağı Başkanı Ersal Koç'un listesi yarışacak.
 
Seçim öncesi açıklama yapan MHP Afşin İlçe Başkanlığına tekrar aday olan Mehmet Taşkale, "Öncelikle tüm Türkiye'nin ve Afşinli vatandaşlarımızın Mevlit Kandilini kutluyorum. Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatının Kongresi yapılacak. Afşin Belediye Düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz kongremize bütün halkımızı davet ediyorum. Afşin MHP İlçe Teşkilatı olarak hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah kongremiz iktidar meşalesini yaktığımız bir kongre olacak. Birlik ve beraberlik içerinde gerçekleştireceğimiz bu kongremiz Milliyetçi Hareket Partisinin iktidara ilk adımı olacaktır. Bütün hemşerilerimizi Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağının altında kümelenmeye davet ediyorum." dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisinin ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatı olduğunu belirten Taşkale, "Ülkemize sahip çıkılması için her ülkücüyü göreve davet ediyorum. İnşallah halkımızın desteğiyle genel seçimlerde de sandıklarda Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarının müjdesini vereceğiz. MHP iktidara geldiği gün bütün çözümsüzlükler çözülür hale gelecektir." şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe teşkilatı kongresinde başkan adayı olduğunu açıklayan Ülkü Ocağı Başkanı Ersal Koç, bütünleştirici bir kadro ile yola çıktıklarını söyledi.
Koç, ilçeye yakışır bir kongre ile heyecanı ve motivasyonu yüksek bir kongre yapacaklarını belirterek,"Milliyetçi Hareket Partisi yarım asra yaklaşan tarihi ile Türk siyasetine damga vurmuş bir partidir. Sadece yönetme ideali ile ortaya çıkmayan partimiz, bütün dünya Türklerinin ve Müslümanlarının savunucusu olarak da uluslararası konjonktürde yerini almıştır. Milliyetçi Hareket, Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere bütün mensupları tarafından bedeli misli ile ödenerek bu günlere gelmiştir. Bu hareketin temsilcileri can vermiş, yardan vazgeçmiş, darağacına gerilmiş, yıllarca kodeslerde çürümüş ama asla davasından vazgeçmemiştir. Bu partinin en küçük biriminde görev yapacak kişilerin dahi bu sorumluluk ve mesuliyet duygusu ile hareket etmesi zarurettir. Bu zaruretin ihmal edildiğini gördüğümüz için MHP Afşin İlçe Başkanlığıma adayım" şeklinde konuştu.
 
MHP Afşin İlçe Başkan Adayı Ersal Koç, "MHP tarihin hiçbir sürecinde küresel güçlere esir olmadığı gibi, Türkiye genelinde yaptığı siyasette de Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçelimin kriteri ile 'Önce ülkem ve milletim sonra partim' diyen şerefli insanlardan teşekkül etmiş bir kurumdur. Bu kurumun yıpratılmaması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Küçük hesaplar peşinden koşmayacağım. Küçük hesaplar peşinde koşanların yanımızda işi olmayacak. Ülkücü hareketin Afşin'de başarılı olması için gecemi gündüzümü katacağıma söz veriyorum. Bizim için en büyük şeref ülkücü olmaktır. Ülkücü harekete leke getirecek hiçbir hareketin içinde olmadım bundan sonrada olmayacağım. Kongre öncesi; geniş tabanlı bir yönetim anlayışı, partiye hizmet edecek, daha önce hizmet etmiş ve hala hizmet etmeye devam edecek insanlarla beraber yönetim kurup inşallah 2015 seçimlerinde daha kuvvetli girmeyi düşünüyoruz. Bizim bildiğimiz tek bir şey vardı; vatana olan sevgimiz, davamıza olan bağlılığımız ve teşkilatımıza ve genel başkanımıza olan sadakatimizdir. Davamıza bugüne kadar hizmet etmiş MHP Afşin İlçe Teşkilatı, ülkü ocakları, Ülküm İşçiler ve diğer kuruluşlarımızda başkan ve yönetim kurullarında görev yapan abilerime teşekkür ederim saygılarımı sunar desteklerini beklerim. Ayrıca Başkan adaylığımı destek veren ülkücü camiaya sonsuz teşekkürlerimi sunarım." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi