Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve beraberindeki heyet, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğüne destek ve moral ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili konuşan İlçe Başkanı Ersal Koç, “ Bir adım geri atmayacağız” dedi.

İstanbul'da Çevik Kuvvet polislerine karşı gerçekleştirilen bombalı terör eylemi sonrası MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Türk Eğitim Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Özberk ve beraberindeki heyet Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Komiser Yardımcısı Ayhan Aslangil ve polis memurlarına başsağlığı ve destek ziyaretinde bulundu.

Burada konuşma yapan Koç, şerefli Türk polisinin ve güvenlik güçlerinin her daim yanlarında olduklarını belirti.

“Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak sonuna kadar değil ölene kadar yanlarındayız" diyen koç konuşmasına şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde,Vodafone Arena yakınında ve Maçka Demokrasi Parkı içinde gerçekleştirilen iki ayrı bombalı intihar saldırısı sonucu, 34 emniyet personeli, 9 sivi toplamda 43 kişinin hayatını kaybettiği 155 vatandaşımızın yaralandığı saldırı sonrası, Milliyetçi Hareket Partisi, devletinin ve milletinin yanındadır. Yel kayadan ne götürür ise bu saldırılarda inancımızdan, imanımızdan ve vatan sevgimizden ancak onu götürebilir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulur iken birçok cephede yoklukla, sefalet ile varoluş mücadelesi vermiş aziz ve şanlı bir millettir. Bir adım geri atmayacağız.Birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbirzaman bozmayacağız yüce Türk milletinin hiçbir zaman bu olaylar yıldıramayacak. Son nefer, son nefes, son damla kana kadar mücadelemiz sürecek.Şehitlerimize Allah’tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz”

Editör: Haber Merkezi