AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.
AK Parti Afşin Gençlik Kolları, AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adaylarıyla istişare toplantısı düzenledi. AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin Gençlik Kolları’na bir konuşma yaptı.
Güven şunları kaydetti:
“AK Parti Afşin Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. Rabbim altından kalkamayacağım yükü bana da vermesin hiç kimseye de vermesin. Bu işte sonuçta utanmak var ve sizlere güvenenlere utanmak var. Bizim anlayışımız önce insandır. Biz biliyoruz ki bu dünyaya gelen herkes yaşamak zorunda ve ekmeğini kazanmak zorunda. Bizim çabamız herkesin ekmeğini kazanması yönünde olacak, bizim amacımız insanlarımızın ekmeğini nasıl artırırız onun çabasında olacak. Ben insanlarımızda şunu görüyoruz. İnsanlar sürekli olarak pozisyonunu koruma derdinde. Şu neden oldu? Ben neden öyle değilim? Bunun ben toplumda gördüğüm en büyük hastalık olduğunu düşünüyorum. Birileri merdivenden çıkıyorsa onun paçasından çekmemek lazım. Aksine yardımcı olmak gerekiyor. İnşallah ak parti seçimlerde gene alacak Afşin’i, biz olalım veya başkası olsun belediye başkanı olan kişi kaldığı yerden devam etmek zorunda. Eğer geriye giderse Afşin olarak biz kaybetmiş oluruz. Ekip yenilenmez ekibin üstüne ekleyerek artırılmalıdır. Bugün gençlik kollarından 30-40 kişi bir işte çalışıyorsa bu sayıyı arttırmalıyız. Gelen insanın bunun gayretinde ve bunun derdinde olması gerekiyor. Yani azaltarak değil arttırarak devam etmek zorundadır. Önümüzde bir süreç var bu doğrultuda seçim çalışmaları yapılması gerekiyor, bu gençlerin omuzlarında yapılır her ne kadar bizler mücadele edersek de bu, geçlerimiz olmadan olmaz. Biz aday olursam bunu hep birlikte yapacağız ama ben aday olamazsam işime geri döneceğim ama seçim sonuna kadar her fırsatta gelecek ve sizlerle birlikte olacağım. Gençlerimizin yanında olacağım, sizlere destek olmaya çalışacağım. Bu süreçte işiniz ve sorumluluğunuz zor, Allah yardımcınız olsun inşallah. Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Biz bir puan daha nasıl arttırırız ak partinin oyunu onu düşünmemiz gerekiyor ve ona göre çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Bir önceki yaşanan seçimin gerisine kesinlikle düşmememiz gerek aksine üzerine koyarak devam etmeliyiz. Bu konuda gençlerimiz etkili olacak ve gençlerimizin gayretleriyle olacak.”
Editör: Haber Merkezi