Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Daha güçlü, daha büyük daha refah bir Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda, ikinci yarıya başlıyoruz” dedi. 
AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmaları kapsamında Yeşilkent’te düzenlediği programa katılan Başkan Mahçiçek, site sakinleriyle birlikte uzun yıllara dayalı bir gönül dostluğuna ve muhabbet bağına sahip olduklarını söyledi. Yerel yönetim çalışmalarını anlatıp, site sakinleriyle sohbet eden Mahçiçek, gece-gündüz demeden çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ettiklerini belirtti.
Mahçiçek, “Çok şükür Allah bizlere bu memlekete hizmet etme imkanı verdi. Bütün amacımız hedefimiz Kahramanmaraş’ı topyekün, ilçeleriyle beraber uluslararası ölçekte yaşanılabilir kentler sıralamasında ön sıralara taşımak. Bunu sağlayacak inanıyorum ki bilgi ve donanıma sahibiz. Emin olun bunun gayreti içindeyiz. Bu memleketi toptan ele alacağız ve bütün hatları birbirine bağlayacak, altyapısıyla, üstyapısıyla ve ulaşımıyla model bir memleket yapacağız. Geçen hafta Melbourne’deydim. Melbourne, yaşanılabilir kentler sıralamasında hep birinci olmuş. Çünkü iyi planlanmış bir şehir. İmar planıyla beraber, bütünleşmiş bir şehir. Dolayısıyla bizler de inşallah bunları yapacak düzey ve bilgideyiz. Cenabı hak ömür verirse bunu da yapacağız. Çünkü şundan emin olun bu ülkenin insanları her şeyi başaracak güçte” diye konuştu.
Türkiye’nin son 13 yılda kat ettiği mesafe ile çok daha güçlü bir ülke konumuna geldiğine dikkat çeken Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Biliyorsunuz ‘ikinci yarı başlıyor’ sloganıyla tekrar sizlerin karşınızdayız. Çünkü bu sloganı çok önemsiyoruz. Çünkü bu ikinci yarıda ülkemiz yeni bir modelle yönetilecek inşallah. Yeni bir anayasa ve yeni bir yönetim anlayışı, yani başkanlık sistemi gelecek. Bütün işler çok daha hızlı yürüyecek. Bir takım bürokratik engeller ortadan kalkacak. Refah seviyesi çok daha artacak. Bütün bu değişimleri yapabilmemiz için bu ülkenin güzel insanlarının teveccühüne ve desteğine ihtiyacımız var. Sizler bu ülkenin bütünlüğü istikrarı için bu desteği ve katkıyı sağlayacaksınız, buna inanıyoruz. Biz de gece-gündüz demeden sizlere hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”
Editör: Haber Merkezi