Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ın ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde kar kürüme ve temizlik çalışmalarına başladı.

Kuzey ilçelerde yolların ulaşıma açık tutulması için çalışmalar aralıksız sürdürüldüğünü belirten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Fen İşleri Şube Şefi Yunus Emre Derinöz, kapalı yol bulunmadığını belirterek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak teyakkuz halinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kış tedbirleri kapsamında karla mücadele ekiplerinin sorumluluk alanlarına yerleştirildiğini ifade eden Kuzey İlçeler Fen İşeri Şube Şefi Derinöz, “ Kuzey ilçelerimiz olan Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak’ta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak önlemlerimizi aldık. Afşin merkez cadde ve bulvarlarımızda otomatik tuz serpme araçlarımız çalışıyor. Kırsal mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Haticepınarı ve Örenli yolumuzda tipi nedeni ile ekiplerimiz teyakkuz halinde beklemekte. Elbistan merkez ve kırsal mahallelerimizde kapalı yolumuz yok ancak tipi nedeniyle karla mücadele ekiplerimiz müdahale için yollarımızda hazır beklemekteler. Ekinözü merkez ve bağlı mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımız devam etmektedir. Kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Nurhak ilçemizde ve kırsal mahallelerinde grup yollarımızda karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor.” açıklamasında bulundu.


Editör: Haber Merkezi