AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak:

“Kongre tek kelimeyle muhteşemdi”

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, hafta sonu Ankara’da düzenlenen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresini değerlendirdi. Kaynak, Afşin’de kongreye katılanlara teşekkür etti.

AK Parti 4. Olağan Büyük Kongreye katılmak için, Afşin’den partililerle birlikte Ankara’ya giden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, kongrenin muhteşem geçtiğini belirtti.

Kongreyi değerlendiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti Afşin ilçe teşkilatı olarak 4. Olağan Büyük Kongremize teşkilat mensubu arkadaşlarımızla katıldık. Yaklaşık olarak 4 otobüsle teşkilat mensubu arkadaşımızla Ankara’daki kongremize katıldık. Tüm dünya ve İslam aleminin kalbinin attığı Ankara Arena kongre heyecanına şahit olduk. Ayrıca tüm milletvekillerimizle bir arada bulunduk ve vekillerimizle Afşin’in sorunlarını vekillerimize ilettik. Türkiye Büyük millet Meclisinin açılması ile birlikte Afşin’in sorunlarını milletvekillerimizle bir araya gelerek tekrar konuşmak için girişimlerimiz oldu. Ayrıca AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Mahir Ünal ile büyük kongre öncesi akşam yemeğinde bir araya geldik. Bizim için tertiplenen akşam yemeğinde Sayın vekilimiz Mahir Ünal “öncelikle şunu belirtmekte yarar var; Ak Partide Grup Başkanvekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız Merkez Karar Yönetim Kurulu'nda (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK)’nın doğal üyeleridir. Bu isimler zaten listede yer almazlar.  Dolayısıyla şahsımın MKYK üyeliği milletvekilliğim ve Grup Başkanvekilliği görevlerinden önce var olan bir görevdir ve listede yukarıda saydığımız görevlerde bulunan partililerin doğal üyelikleri sebebiyle listede isimlerinin yer almaması tabiidir. Bunlar zaten listede yer almazlar.” şeklinde açıklamada bulundu. Kongreye katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi