banner491
banner494

KMTSO Heyeti Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti

KMTSO Heyeti Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti

KMTSO Heyeti Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti

KMTSO Heyeti Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti

Sinan Doruk
Sinan Doruk
12 Temmuz 2016 Salı 09:33
193 Okunma
KMTSO Heyeti Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti
banner474

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Valiliğine atanan Vahdettin Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı bilgi alışverişi, kentin sosyo-ekonomik yapısı ve diğer konular görüşüldü.

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, 2023 vizyonuna doğru giden Kahramanmaraş’ta birlik ve beraberlik içerisinde kalkınma hamleleri yapılacağını belirterek, sanayiden turizme ulaştırmadan enerjiye birçok sektör ile ilgili rapor çalışmalarını Vali Özkan’a sundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373