Kır ailesi, Afşin’in adayı Koray Kıraç’a destek için AK Parti Afşin seçim bürosuna geldi.

Afşin’de sevilen iş insanı Koray Kıraç’ın AK Parti’den adaylığı sonrası ailelerden destekler sürüyor. Dün gerçekleşen ziyarette Kır ailesi, Koray Kıraç’a destek vereceklerini belirtti.

Destek veren Kır ailesine teşekkür ederek başlayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç; “Bir yeğeniniz olarak söylüyorum, kendimi övmek için değil, sizin yeğeniniz olmaktan gurur duyuyorum. Deprem sürecince ilk günden itibaren sokaktaydık. Sayın başkanımla beraber ekip olarak ev ev, kapı kapı gezerek görevimizi yaptığımıza inanıyorum. 4-5 günlük periyotta yani vekil adaylığı bize verildi verileli ciddi manada köylerimizi mahallelerimizi geziyoruz. Gittiğimiz yerde ülkelerine olan bağlılıklarını görüyoruz. Bu kadar şiddetli depreme rağmen cenazelerimiz oldu, evlerimiz yıkıldı, yakınlarımızı kaybettik ama buna rağmen Allah’ımıza hamdolsun ki milletimiz devletine bakış açısını korumakta. Sizlerde biliyorsunuz karşımızda bir ittifak var. Yani bu ittifakın durumu çok net ve açıkça ortada. Dışardan Türkiye’nin kaderini değiştirmek isteyen güçlerle beraber hareket ediyorlar” dedi.

DAVA BİLİNCİNDE OLAN İNSANLARIZ

Kıraç sözlerine şöyle devam etti; “Bu ülkede mücadelenin, iyiliğin hakim olması için, tekrar deprem bölgelerini ayağa kalkması için, tekrar insanlarımızın güzel bir hayat sürmesi için bizler mücadelemizi yapacağız. Biz bu yola çıktık, bu yolda hedefe doğru giden yolda rabbim bizi bu hedefe ulaştırırsa başımızın üstüne, ulaştırmazsa yine başımızın üstüne. Ben şunu her zaman söylüyorum, vekillik olur veya olmaz önemli değil. Biz hepimiz dava bilincinde olan insanlarız. Biz bu davanın ülkemizin davası olduğunu biliyoruz. Bu davanın sizlerle şereflendireceğini biliyoruz. İster kazanalım ister kazanmayalım, 7.sırayı dert ediyorlar ben hiç dert etmiyorum. Ben bu görev verildi verileli bizim oyun yükselmesi gerektiğini düşünerek ilk günden itibaren bu yolda çalışmalarımıza başladık. Allah’ın izniyle biz başaracağımıza inanıyoruz. Köyleri geziyoruz, herkes AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın başaracağına inanıyor. Bugün köy evlerimiz başlıyor, konutlarımız başladı bu yılın sonunda bir kısmı teslim edilecek. Belediye binamız yıkıldı, 10 gün sonra belediye binamız başlıyor. Hastanemizin ihalesi yapıldı, büyük bir hastane yapılıyor. Bu hıza bu güce muhalefetin yetişmesi mümkün değil” dedi.

AFŞİN TEKRARDAN AYAĞA KALKIYOR

Depremlerin ardından Afşin’in bugün itibariyle tekrardan ayağa kalktığını belirten Kıraç; “Biz bu kazanımlarımızı devam ettirdiğimiz müddetçe bunların hepsi olmaya devam edecek. Mesela organize sanayi, bir şehrin hayal edemeyeceği bir şeyi biz depremin 40.gününde halettik. Emniyet binamız yapılıyor. Afşin bugün itibariyle ayağa kalkmış durumda kalkacakta ben inanıyorum. Bu memleket bizim, biz hiçbir yere gidemeyiz. İmkanlarımız da olsa terk edemeyiz. Biz memleketimizi ayakta tutacağız. Çünkü biz olmadığımız sürece bu memleket ayakta olmaz. Biz Afşin’i ayağa kaldırdığımızda, bu ülkeyi sevenler, sahip çıkanlar, ülkenin ileriye gitmesini isteyenlerle bu ülkeyi ayağa kaldıracağız. Bu ülkeyi ayağa kaldıracak kadroda buradaki hepimiziz. Bugün itibariyle gecemizi gündüzümüze katıp, elimizden geleni yapıp, her şekilde mücadelenin içerisinde olup, kimsenin gönlünü kırmadan, üzmeden her kapıyı tek tek çalacağız. İyi Parti’lisi, CHP’lisi fark etmeyecek bizim için. Her kapıyı çalacağız. Biz oylarımızı yükselteceğiz. Bu oylarımızı yükseltmenin amacı benim vekil olup olmamam değil. Benim hiç umurumda değil, biz bu ülkenin daha da ileriye gitmesi için çalışacağız. Aday adaylığı sürecinde de dedim ben hamallık yapmak istiyorum dedim, beni partim yedinci sıraya vererek bana hamallık yaptırmak istedi bu hamallığa da gönüllüyüm, razıyım, hiçte pişman değilim” dedi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti. Koray Kıraç, aile bireylerini tek tek sarılarak uğurladı.

Editör: Haber Merkezi