AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nevzat Akbabayı ziyaret ederek, Tarım Bakanlığı’na ait olan fidanlık arazisinden SGK Binası için 2 dönümlük arazinin tahsisin kaldırıldığı müjdesini verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Afşin’de Sosyal Güvenlik Merkezi binası yapmak için Afşin’de yer arayışını sürdürüyor. Son olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne ait olan fidanlık arazisinden 2 dönümlük kısmını SGK’ya ayrılması için gerekli tahsis kararını verdi. 

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, SGK Afşin Müdürü Nevzat Akbaba’yı ziyaret ederek bu müjdeyi verdi. Kaynak, “SGK ilçe müdürlüğümüze fidanlık arazimizden 2 bin metre karelik yer tahsisi edildi. Bu konu da müdürümüzün gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etmek istiyorum. bu projenin memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte tahsis ettiğimiz alana en kısa zamanda yapılacak. İnşallah bundan sonra SGK hizmetleri yeni binasında daha sağlıklı ve yeni donanımıyla Afşin halkına hizmet verecek. Bu projenin gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Müdür Akbaba ise , “Sayın İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak bey’e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabiki bizim yapılacak olan SGK binamızın yerinin alınmasında ve bu işlerin gelişmelerinin oluşumunda siyasi iradenin faydası büyüktür. Başkanımızın da bu konuda gayretleri olmuştur. Bu projede gayretleri bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Sosyal güvenlik binamız konsept bir bina olarak yapılacak. Şuanda ilk aşamasını hallettik, bundan sonraki aşamaları da inşallah en kısa zamanda halledip 2013 yılının kışında yeni binamızın içine girip halkımıza orada hizmet vereceğiz.” açıklamasında bulundu.


Editör: Haber Merkezi