Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediyesi İftar Çadırı'nda vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Atatürk Parkı girişinde kurulan iftar sofrasında Afşinli vatandaşları ağırlayan Afşin Kaymakamı Budan, amaçlarının aynı masada oturarak manevi duyguları paylaşmak olduğunu belirtti.

Ramazan ayının rahmet ve bereketli bir ay olduğunu ifade eden Budan, "Mübarek üç ayların içerisindeyiz. Maneviyatın, ibadetin, hoşgörü ve yardımlaşmanın zirve yaptığı onbir ayın sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz.  Afşin Belediyemiz, tüm ülkemizde olduğu üzere iftar çadırı geleneğini ilçemizde aksatmadan güzel bir şekilde devam ettiriyor. Belediyemiz tarafından bizlere iftara katılır mısınız? Denildiğinde çok mutlu olduk. Bu iftarda, Afşin Kaymakamlığı olarak vatandaşlarımızla iftar sofrasında bir arada olduk" dedi.

Ramazan ayının paylaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu söyleyen Kaymakam Budan, şöyle konuştu:

"Afşin Kaymakamlığı olarak, belediye ile yaptığımız ortak organizasyon kapsamında ilçe halkını Ramazan ayında aynı iftar sofrasında buluşturmak istedik. Vatandaşlarımızla ve ihtiyaç sahibi olan iftarımızı açacağız. İlçemizdeki iftar sofraları ramazan ayı boyunca belediyemiz öncülüğünde, kurum veya hayırsever işadamlarının desteğiyle açılmaya devam edecek. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazan ayının ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu bereketi aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bu vesileyle tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum. Ülkemize huzur, esenlik ve saadet getirsin. Bu mübarek aylarda edilen duaların kabule mazhar olduğunu biliyoruz. Ramazan ayının tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen iftar programına teşrif eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum"

İftar programına, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Editör: Haber Merkezi