Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Budan, yazılı mesajında, cennet vatanın, tarih boyunca bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüz uğruna mücadeleler veren aziz şehitler ve gazilerin emaneti olduğunu belirtti.

Budan mesajında, “Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir Vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır. Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır" dedi.
Budan mesajının devamında,
"Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,ahirete intikal etmiş kahraman gazilerimizi,terör saldırısı sonucu cennet-i alaya uğurladığımız şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi