Karaoğlan Koleji 8’inci sınıf öğrencisi 2022 Liselere Geçiş Sınavı’nda ilçe birincisi oldu.

2022 LGS sınav sonuçlarına göre hem bireysel hem de kitlesel başarı yakalayan Karaoğlan Koleji Yönetim Kurulu başkanı Ömer Karaoğlan, “2022 LGS sınav sonuçlarına göre ilçe birincimiz Karaoğlan Ortaokulu Öğrencimiz  Dilanur Demir olmuştur. Ayrıca genel puan ortalaması olarakta okulumuz ilçe birinciliği elde etmiştir. Öncelikle bu başarıya imza atan ve bütün zorluklara rağmen öğrencilerimizden emeğini esirgemeyen tüm Karaoğlan Koleji ailesine teşekkür ediyor, öğrencilerimizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum.” Dedi.

Pandemi döneminde açılan Karaoğlan Koleji bugün geldiği konum itibariyle gerekli tüm yapılanmaları yapmış ve bölgenin her alanda en güçlü Eğitim Kurumu haline dönüştüğünü ifade eden Karaoğlan, “LGS sınavlarında gösterilen üstün başarılar, yakın tarihte açıklanacak YKS sınav sonuçları ile daha da perçinlenecektir. Karaoğlan Koleji olarak her alanda ve her kademede en üst düzeyde başarıyı hedefleyen Eğitim Kurumu olarak hizmetlerimize devam ediyoruz.

Elde edilmiş başarıları daha da yukarı taşımak için Eğitim Kampüsümüzdeki tüm güncelleme ve güçlendirmeleri yapmış bulunmaktayız.2022/2023 Eğitim öğretim yılına artık eğitim zamanı sloganı ile 18 temmuz 2022 de başlıyoruz. Öğrencilerimize sağladığımız imkanlar ile akademik ve sosyal alanlarda yine farkımızı ortaya koyacağız.

Güçlendirilmiş kadrolarımız, genişletilmiş yayın havuzlarımız, kişiye özgü eğitim modellemeleri ,veri tabanlı uygulama salonları ,bire bir özel dersler ve sosyal-kültürel anlamda atılan büyük adımlar, yoğunlaştırılmış  çift dalda yabancı dil eğitimi  öğrencilerimize sağlayacağımız imkanlardan sadece kısmı olarak belirtebiliriz.

Tek işi eğitim olan, işin mutfağından gelen dev bir Eğitim-Öğretim kadrosu ile bölgemize ve ilçemize yenilikler getirmeye ve değer katmaya kararlıyız. Bu doğrultuda çalışmalarımız da erken kayıt fırsatlarımızda devam etmektedir.

2022 yılında yapılan sınavlarda üstün başarı sağlayan tüm öğrenci ve velilerimizi tebrik eder, her alanda başarıyı hedefleyen öğrenci ve velilerimizi  kurumlarımız da ağırlamaktan onur duyarız. “ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi