KAMEK Kursları Konteyner Kentte

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi konteyner kentte yaşayan Suriyeler için kurs açtı.

KAMEK Kursları Konteyner Kentte

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi konteyner kentte yaşayan Suriyeler için kurs açtı.

16 Aralık 2016 Cuma 15:52
278 Okunma
KAMEK Kursları Konteyner Kentte

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi konteyner kentte yaşayan Suriyeler için kurs açtı.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında konteyner kentte yaşayan Suriyeliler için de kurs açtı.

KAMEK bünyesinde konteyner kentte Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen kurslar; Türkçe Seviye A1 olarak ikisi bayanlar iki de erkekler olmak üzere 4 grupta kurs veriliyor.

Bunun yanı sıra Takı Tasarım, Resim, Konfeksiyon ve Kuaförlük olmak üzere 5 dalda kurslar başladı. Şu ana kadar 122 kişinin başvurduğu kurslar tamamen ücretsiz olarak verilirken, kursiyer sayısının artması bekleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından verilmekte olan kurslar, insanların el becerilerini geliştirerek meslek edinmelerini sağlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373