Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe, esnafları ziyaret ederek destek istedi.
2015 tarihinde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurulu için Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adaylığını açıklayan Kalfe, yaklaşan seçim öncesi esnafları ziyaret ederek destek istedi.
Esnaf ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan Başkan adayı Kalfe, şunları kaydetti:
“2015 tarihinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin Genel Kurulu yapılacak. Yapılacak olan bu genel kurulda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifine başkan adaylığımı daha önce açıklamıştım. Bu çerçevede esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, sıkıntılarını dinliyoruz. Esnafın içinden birisi olarak her zaman çözümden yana olduğumuzu ve her zaman esnaflarımızın yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Esnaflarımızı tek tek gezdim ve gezmeye devam ediyorum. Hepsinin sıkıntısını ve sorunlarını biliyorum.  Önümüzdeki aylarda yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin  genel kurulunda  tüm esnaf arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. 8 yıldır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinde Yönetim Kurulunda görev yaptım ve son 2 yıldır başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Kooperatifimizin üyeleri ve arkadaşlarımızın yoğun isteklerinden dolayı bu yola girdik ve aday oldum. İnşallah Afşin’imize, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm üyelerimizden de destek bekliyorum”
Editör: Haber Merkezi