Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandan Fatih Kaba görevine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan’ın Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atanmasının ardından Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Fatih Kaba atandı.

Göreve başlamayasıyla alakalı değerlendirmede bulunan Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, şu ifadelere yer verdi:

“Tarafımıza tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak sorunsuz bir eğitim öğretim dönemi için gayret edeceğiz.  Pandemi süreci dolayısı ile okullarımız ilk etapta uzaktan eğitimle başlayacak ve eğer şartlar olgunlaşır ise kontrollü olarak yüz yüze eğitime geçiş yapılacak. Bizler de tüm kurumlarımızla birlikte bu süreçte yavrularımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almalarını temin etmek için çalışacağız dedi.

Fatih Kaba Kimdir?

1978 yılında Hatay ili Dörtyol ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 2000 yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 2000 yılından itibaren Kahramanmaraş’ın değişik okullarında 2000-2008 yılları arasında Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 2008- 2018 yılları arasında Kahramanmaraş’ın muhtelif okullarında Müdür yardımcılığı, Müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde 2018-2020 yıllarında Kastamonu Pınarbaşı İlçe Milli Eğitim şube müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdür vekilliği görevlerinde bulundu. 7 Ağustos 2020 tarihinde Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi