Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda 2018-2019 eğitim öğretim döneminde okula kayıt için gelen öğrencilere "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında bilgilendirme ve önleme faaliyetleri amaçlı stant açtı.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği, terör örgütlerinin gerçek yüzünü deşifre etmek, propaganda ve eleman kazanma yöntemleri konusunda bilgilendirerek, öğrencilere terör örgütleri tarafından hazırlanan tuzaklara düşmelerine engel olmak ve öğrencilere her türlü sorunlarında polisin, devletin yanlarında olduğu duygusunu hissettirmek amacıyla stant açıldı.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği personeli tarafından yapılan açıklamada”2018-2019 eğitim öğretim yılında ilçemizde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Yüksekokulu’na kayıt için gelen öğrencilere yönelik, “Terör nedir, terörün amaçları, zararları, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri, dikkat edilmesi gereken hususlar” konularında stant açarak öğrenci ve velileri bilgilendirdik. Standa gelen öğrenciler ve aileleri bizlere ilgi ve alakamızdan dolayı son derece memnun kaldılar” ifadelerini kullandılar.

Veliler ise gurbette eğitim görecek olan çocukları için gözleri arkada kalmadan memleketlerine döneceklerini söylediler.

Stant 7 Eylül’e kadar açık kalacak.

Editör: Haber Merkezi