Okul inşaatı ile ilgili olarak müteahhit Asyol İnşaat yetkililerinden bilgi alan İl Genel Meclis Üyeleri, yapılan temel çalışmalarını kontrol ettiler.
650 bin TL’ye ihale edilen 8 derslikli ilköğretim okulunun, ihale şartnamesine göre 210 gün içerisinde tamamlanacağını ve önümüzdeki eğitim yılında öğrencilerin yeni okullarında eğitim göreceklerini belirten İl Genel Meclis üyesi Ali Demir, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.
İl Genel Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Hüseyin Tanrıverdi ise müteahhit firmanın okul temeli çok özenli olarak attığına değinerek, “Okulun temel çukuru açılmış ve en alta gelen 10 santimlik gıro betonu atılmış durumda. Yine temele 2 kat su izolasyonu yapılmış ve tekrardan üzerine 10 santim kalınlığında tesviye betonu serilmiş. Bu vesile ile Asyol İnşaat yetkililerine çok teşekkür ediyorum, güzel bir işçilik sergilenmiş” dedi.
İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen okulun yapımından dolayı AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Güngör ve Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman’a teşekkür eden İl Genel Meclis üyeleri, yeni okulun Karahüyük halkına hayırlı olmasını dilediler.
Editör: Haber Merkezi