Aslen Göksun ilçesinden olan ve TETAS Genel Müdürü olarak görev yapan Hacı Duran Gökkaya (58) spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonrası Ankara'da vefat etti.
 
Geçen dönem Ak Parti’den Kahramanmaraş milletvekili aday adayı da olan Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya’nın Ankara Merit otelde spor yaparken rahatsızlanarak fenalaştığı öğrenildi. Akşam saatlerinde meydana gelen olay sonrasında Bayındır Hastanesi acil servisine kaldırılan Gökkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinin Büyükkızılcık beldesinde 1955 yılında doğan Gökkaya, 1980 yılında Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde lisans, 1992 yılında Gazi Üniversitesi'nde kamu yönetimi lisans üstü, 2006 yılında da Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi'nde iktisat doktorasını tamamlamıştı.
 
Gökkaya, sırasıyla Devlet İstatistik Enstitüsü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'de çalışmıştı. 12 Mayıs 2003 tarihinde TETAŞ'a Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Gökkaya, bu görevini yürütmekteydi. Gökkaya, evli ve 4 çocuk babası idi.
 
Hacı Duran Gökkaya'nın cenaze programı belli oldu
 
Dün vefat eden Türkiye Elektrik Ticaret Anonim Şirketi (TETAŞ) Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya'nın cenaze programı belli oldu. Hacı Duran Gökkaya'nın cenazesi perşembe günü öğlen Kocatepe Camii'nden kaldırılacak. Merhum Hacı Duran Gökkaya'nın cenazesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde toprağa verilecek.
 



Editör: Haber Merkezi