AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e Çobanbeyli Kasabası’ndan destek ziyareti gerçekleşti.
Kalabalık araç konvoyu ile AK Parti Seçim Bürosu’na gelen kalabalığı, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven karşıladı.
Seçim aracının üstünde vatandaşlara seslenen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, siyaset anlayışının, doğruluk, dürüstlük ve mertlik üzerine olacağını kaydetti.
Güven, “ Seçim çalışmalarımız kapsamından bütün köylerimize, mezralarımıza ve beldelerimize gidiyoruz. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız da bizlere çok yoğun ilgi ve alaka gösteriyor. Bu ilgi ve alakayı şuanda Çobanbeyli halkımız bizleri ziyaret ederek ve destekleyerek gösteriyor. Çobanbeyli’den bizleri desteklemek için gelen bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.
-“Afşin’in bütün sorunlarını biz çözeceğiz”
Afşin’in bütün sorunlarını kendileri çözeceğini ifade eden Güven, “Büyük Usta diyor ya; “birileri nutuk çeker, birileri de taş üstüne taş koyar” diyor. İnşallah sizlerin destekleriyle bizlerde taş üstüne taş koyanlardan olacağız. Afşin’in bütün sorunlarını biz çözeceğiz, sizlerin destekleriyle, bunda kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Biz hükümetimizin, milletimizin ve devletimizin Afşinlilere hediye ettiği işlere biz sahip çıkacağız. Hizmet, AK Partinin işidir. İş, AK Parti’nin işidir. Aş, AK Partinin işidir. Biz bu çıktımız yolda, asla yalan söylemeyeceğiz, asla hile yapmayacağız. Yüce Yaradan’a sığınacağız, yolumuza deva edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımız, dürüstlük, doğruluk ve mertlik üzerine olacaktır.” şeklinde konuştu.
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Güven, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Benim için diyorlar ki: “bu dışarıdan geldi” ben yedi göbek Afşinliyim. Bu dışarıdan geldi ve çantasıyla gelen çantasıyla gider diyorlar. Allah’a hamt olsun. Ben, Malatya belediyesinden istifa edip Afşin Belediye Başkanı Aday Adayı olurken, iki adet koli ile evime geldim. Kolinin birinde kitaplarım, birinde de Afşin için projelerim vardı. Bizlerin çantaları bundan ibaret. Söz uçar yazı kalır. Biz proje insanıyız. Elbette ki proje çantamız olacak, elbette ki yapacağımız, sizlerle konuştuğumuz hizmetlerimizi projelendirmek için çantamız olacak. Dolu adamlar çantayla gelir. Bizim belediyecilik vizyonumuz dürüst ve becerikli yönetimden yana. Laftan, vaatten, tehditten ibaret değil. Biz Afşin’in geleceğini düşünüyoruz. Biz Afşin’in kaybettiği zamanı nasıl telefi ederiz onu düşünüyoruz. Bizim çantamızda sadece projelerimiz ve Afşin’in geleceği var. Bunu herkes böyle bilsin.”
“Bu uzun adamın milli mücadelesidir”
Bir konuşmada yapan Çobanbeyli Belediye Başkanı İsmail Mert, “30 Mart yerel seçimleri gerçekten milli mücadeledir. Uzun adamın milli mücadelesi, Anadolu’nun milli mücadelesi yeniden dirilişin mücadelesidir. İsrail’e özür dileten, Birleşmiş Milletlere kafa tutan bir kahramanın milli mücadelesidir bu. Göstermiş olduğunuz bu ilgiden dolayı Çobanbeylili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Sizler bize destek verdiniz ve bizler sizlerin desteklerini adam gibi temsil ettik. Hiçbir zaman sizlere leke getirecek bir hareket yapmadık. Sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
30 Mart yerel seçimlerin önemine değinen AK Parti Afşin Seçim Koordinasyon Birimi Başkan Yardımcısı Koray Kıraç, “30 mart seçimi bir belediye başkanı seçimi değil, 30 mart seçimi bu ülkede oynanan oyunların oylamasıdır. Oyuna gelecek miyiz gelmeyecek miyiz, bunun sonucunu gösterecek. Bir dünya lideri çıktı aramızdan ve dünyanın her köşesindeki fakirden, mazlumdan, ezilenden dua alan başbakanımızın var olup olmamasıdır bu seçim. Seçime çok az bir süre kaldı. Bize ve bizim partimize gönül vermiş halkımızın üzerine düşen görev, kapı kapı dolaşarak ve ülkemiz üzerine oynanan oyunları anlatmak zorundayız. Bu seçimin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığını ülkemizin var oluş mücadelesi olduğunu anlatmak zorundayız.” diye konuştu.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi