banner491
banner494

Güven; “TOKİ Konutları Sağlam Kaya Zemin Üzerine Yapılıyor”

Güven; “TOKİ Konutları Sağlam Kaya Zemin Üzerine Yapılıyor”

Deniz Doğan
Deniz Doğan
04 Mart 2023 Cumartesi 20:08
3424 Okunma
Güven; “TOKİ Konutları Sağlam Kaya Zemin Üzerine Yapılıyor”
banner474

Deprem felaketinin yaşandığı Afşin’de TOKİ Konutları için inşaat çalışmaları başladı. İlk olarak yapımına başlanan 501 adet konut 24 bloktan oluşacak. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in detaylarını paylaştığı projede, konutlar için gerekli tüm analizler gerçekleştirilerek bu analizlere göre sağlam kaya zemin üzerinde temel kazılarına başlandı.

TOKİ Konutları hakkında açıklamada bulunan Afşin Belediye Başkanı Güven: “Asrın felaketini yaşadığımız bu zorlu sürecin ilk anından itibaren, yaraların sarılması için devletimizin de desteği ile yoğun uğraşlar veriyoruz. Şimdi de kalıcı konutlar için ilk kazmanın vurulduğu yerlerden biri olan Afşin’imizdeki depremzedelerimiz için kısa sürede teslim edebileceğimiz TOKİ inşaat çalışmaları başladı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herkese karşı şükran doluyum. Vatandaşlarımızın yaşamış olduğu felaketin izlerini silmek için devletimiz bütün imkanlarıyla seferber olmuş durumda. Bu kapsamda kalıcı konutlar başta olmak üzere bütün ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor.

TOKİ kalıcı konutlarımızın da 180 gün gibi kısa bir sürede depremzede vatandaşlarımıza teslim edilmesi planlanıyor. Yaralarımızı hızla sarıyor, devletimiz ve milletimizin birlik beraberliği ile Afşin’imize eski günlerinden daha güzel bir gelecek hazırlıyoruz.” şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık 2023-03-05 04:52:45

Ak parti belediye başkanları sagolsun.Birisi vardı.Altyapisi sağlam müstakil bahçeli evlerden oluşan site-2 yi yıktı park yaptı.Bunlara kalsa site3 ve site 1 de ortadan kalkacakti.Afşinde en fazla 5+1 e izin veriliyordu.Onu da ortadan kaldırdılar..Afşin halkı seçti saygı duymak gerek.

Avatar
Ahmet 2023-03-05 04:54:37

Bacanaklar ve müteahhitlerin söylediği olacak mı?

Avatar
Afşinli 2023-03-05 04:56:11

Afşinde depremden önce sağlam kaya yok muydu?

Avatar
Veli 2023-03-05 04:57:55

İrfandan sonra TOKİ tarafının gelişmemesi için mücadele edenler imarı bataklık olan yesinler bölgesine kaldıran kimlerdi?

Avatar
Haci 2023-03-05 13:37:30

Ziraatin 400 dönümü zenginlere ve müteahhitlere mi verilecek?Yoksa park mı yapılacak?

Avatar
Köylü 2023-03-05 22:30:54

Bu tarım arazilerinden başka yer yokmu da ekili tarım yeri söküyorlar

Avatar
Cengiz 2023-03-06 07:35:46

Bu saglam kaya hangi mevkide hangi adrese yapılıyor bunuda yazssaydiniz ya

banner490

banner457

banner372

banner492

banner432

banner464

banner373