Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçe merkezindeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Atatürk Caddesi ve Dedebaba Caddesi’nde çeşitli iş kollarında faaliyette bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kurban bayramının yaklaşması dolayısıyla Afşin Hayvan Pazarında çalışmaları hızlandırdıklarını dile getiren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Toplamda 50 bin metrekare olan hayvan pazarının 5 bin metrekaresinin kapalı padoklardan oluşacak. Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı için kurbanlıklarını yeni yaptığımız hayvan pazarından temin edecekler. Temiz ve modern bir hizmeti daha Afşinli vatandaşlarımıza kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

Afşin'in her mahallesine belediye hizmetlerini götürmek için çalıştıklarını ifade eden Güven, " Rabbim bizlere hayırlı hizmetler etmeyi, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeyi nasip etsin inşallah. Kıymetli hemşerilerimizin duası ile bizler canla başla yılmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Rabbim kardeşlerimizi tüm kötülüklerden esirgesin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah." diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi olarak Afşin için el ele yürüdüklerini Afşinli esnaflara aktaran Güven,  esnaflara işlerinde hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Güven’i karşılarında gören esnaflar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Güven’e teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi