Elbistan-Göksun karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, biri çocuk olmak üzere ikisi ağır 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, saat 18.50 sıralarında Elbistan-Göksun karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Elbistan istikametinden Afşin istikametine seyir halinde olan 28 yaşındaki Sedat Yılmaz, idaresindeki 34 JE 9916 plakalı otomobili ile seyir halinde iken karşı yönden gelen Yunus Karateke (25)’nin yönetimindeki 46 EN 222 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın şiddeti ile sürücü Sedat Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer otomobil sürücüsü Yunus Karateke ve 2 yaşındaki Emir Ege Karateke ağır yaralanırken, Ayşe Karateke (24), Mikail Karateke (31) ve Sinan Karateke (57) yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, 28 yaşındaki Sedat Yılmaz’ın Ekinözü’ndeki Kandil Barajında İnşaat Mühendisi olarak çalıştığı ve yeni nişanlandığı öğrenildi.

ss ile yesilafsin
Editör: Haber Merkezi