Garanti Bankası Afşin Şube Müdürü Ümit Batur, Kurban Bayramı'na özel düşük masraf ve faizli destek kredisi kampanyasına başvuruların başladığını kaydetti. 

Garanti müşterileri, Kurban Bayramı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, yüzde 0,89 faizli, 9 lira dosya masraflı, 9 ay vadeli kredi kullanabiliyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Garanti müşterileri, Kurban Bayramı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, yüzde 0,89 faizli, 9 lira dosya masraflı, 9 ay vadeli kredi kullanabiliyor. Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise 60 aya varan vadelerde, 50 bin liraya kadar bayram kredisi seçeneği sunuluyor.

Garanti Bankası Afşin Şube Müdürü Ümit Batur, şunları ifade etti:

"Bayramda nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerimize, ihtiyaç duydukları krediyi en kolay ödenebilir şekilde vermeyi amaçlıyoruz. Üstelik başvuru sistemimizi daha da sadeleştirdik. Artık müşterilerimiz gelir belgesi ve ikametgaha gerek olmadan, sadece nüfus cüzdanlarıyla, kolayca kredi başvurusu yapabiliyor. Ayrıca sektörde benzeri olmayan Tam Destek hizmetlerimizle, krediyle ilgili farklı ihtiyaçlar için benzersiz çözümler sunuyoruz. Örneğin; müşterilerimiz kredi alırken danışmanlık alabiliyor, ihtiyaç halinde kredi miktarını artırabiliyor, taksitlerini azaltabiliyor ya da erteleme hizmetlerinden yararlanabiliyor. Ayrıca, kredi bitiminde eski müşteri indiriminden faydalanma ve yeni kredi alma fırsatını da elde ediyor. Müşterilerimize uygun kredi seçenekleri geliştirmeye devam edeceğiz."

Editör: Haber Merkezi