Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e nezaket ziyaretinde bulundu.

EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu, ilk olarak Afşin-Elbistan bölgesinde termik santraller ve kömür işletmesinde incelemede bulundu.

Şatıroğlu, beraberindeki daire başkanları ile birlikte, Afşin-Elbistan A ve B Termik Santralleri ile Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Burada, Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürü Arif Şahin, Afşin Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdür Mustafa Has ve Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürü Atilla Dalbudak'tan brifing alan Şatıroğlu, santraller ve kömür işletmesini gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bölgeden incelemelerini tamamlayan Şatıroğlu, daha sonra Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i ziyaret etti. Belediye Başkanı Güven ziyarette, EÜAŞ Genel Müdürü Şatıroğlu'na Eshab-ı Kehf temalı plaket takdim etti.

EÜAŞ Genel Müdürü Şatıroğlu'nun belediye ziyareti ile bilgi veren Başkan Güven, bölge yatırımlarını değerlendirdiklerini belirterek, özellikle santrallerden dolayı kaynaklanan hava kirliliğinin çözümü için önemli adımlar atılması için talepte bulunduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi