Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası, ilçedeki esnafları iftar sofrasında buluşturacak.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halan Topaktaş, bu ramazanda da geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinde Afşinli esnaflarla bir araya geleceklerini söyledi.

Ramazan ayında bütün esnaflarla iftar sofrasında bir araya gelmek istediklerini belirten Başkan Topaktaş, “ İlçemizde birlik ve beraberliğin yaşanmasına çaba göstermemiz lazım. Allah'ın bize en mübarek ay olarak gönderdiği Ramazan ayı kardeşlik, dostluk ve paylaşım ayıdır. Esnaflarımızdaki birlik ve beraberliği pekiştirmek ve güçlendirmek için geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimizi ilçemizde devam ediyoruz. Biz bu iftarlar ile esnafları olarak birlik beraberlik mesajı verdiğimize inanıyoruz. ” dedi.

Afşinli esnafları Ramazan ayı boyunca düzenleyecekleri üç iftar yemeğinde ağırlayarak bitireceklerini belirten Topaktaş, “ İlçemizdeki bütün esnaflarımızı bir kerede aynı iftar sofrasında buluşturma imkanımız yok. Bunun için her yıl olduğu gibi esnaflarımızı 3’e ayıracağız ve kısım kısım iftar yemeklerine davet edeceğiz. Bu yıl yemeklerimizi AKMAR Alışveriş Merkezi altında, eski Eken Düğün Salonu yerine açılan Pasha Restoranda vereceğiz.” açıklamasında bulundu.

Topaktaş, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Hepimizin kurtuluşuna, rahmetine, mağfiretine vesile olacak bu Ramazan ayını günahlarımızdan kurtulacak şekilde geçirmeyi rabbim hepimize nasip etsin. Ülkemiz ve bütün İslam âleminin Ramazan-ı Şerifi’ni kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim. Ramazan ayında oruç ve ibadetlerimiz ile birlikte yardımlaşmayı, fakir ve yetimleri gözetmeyi, komşular arası ilişkilerde Ramazan ayının buna vesile olması gerekiyor. Ramazan ayının iklimine uygun yaşamamız gerekiyor”

Editör: Haber Merkezi