Polat, Başkanlık Görevini Yaşar'dan Teslim Aldı

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Odasında devir teslim töreni yapıldı. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Mehmet Yaşar Polat, Bahadır Yaşar'dan görevi devraldı.

Başkan Yaşar, başkanlık görevini Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi seçimlerinde 278 oy alarak başkanlığa seçilen Mehmet Yaşar Polat'a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Bahadır Yaşar; "Teslim aldığımız emanetinizi güçlü ve sicili temiz bir şekilde teslim etmekten gurur  ve mutluluk duyuyorum. Geçmiş zaman içerisinde ortaklarımızın  bana göstermiş oldukları tüm ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim, istemeyerek kırdığımız bütün ortaklarımızdan  haklarını helal etmelerini dilerim. Şuanda görevimi devrediyorum. Bu bayrak yarışıdır. Allah hayırlı eylesin. Bütün yönetime bundan sonraki hizmetleri için başarılar diliyorum” dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte devir teslimi alan yeni Başkan Mehmet Yaşar Polat yaptığı konuşmasında, " 28 Mart 2015 tarihinde yapılan olağan genel kurulda 629 delegenin 624’ünün en yüksek seviyede katılımlarıyla gerçekleşen genel kurulumuzun esnaf ve sanatkarlar arkadaşlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunarak, yeni dönemde eski dönemden devir aldığımız yüksek başarı grafiğini yine zirvede tutacağımızın beyanı ile Başkanımız Bahadır Yaşar, yönetimi ile personeline ve diğer adaylarımıza da seçim sürecindeki centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim. Esnaf ve sanatkarlarımızın en dar zamanında yanlarında olacağımı yönetim kurulum ve şahsım adına söz veriyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi