Çıktığı bir televizyon programında tanınan görme engelli müzisyen Bilal Göregen, engelli anneler için Kahramanmaraş’ta özel bir konser verdi. Engelli annelere özel beste de hazırlayan Bilal Göregen, “Anneler ve engelliler, gününde sadece anneler ve engelliler hatırlanmamalıdır” dedi.  
  Bir siyasi partinin özel daveti üzerine Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde engelli annelerle bir araya gelen doğuştan görme engelli müzisyen Bilal Göregen, seslendirdiği parçalarla engelliler ve annelere farklı bir gece yaşattı.
  Konser öncesi açıklama yapan Bilal Göregen, annelerin ve engellilerin her zaman hatırlanmasının gerekliliğine değinerek, “Hepinizin malumudur ki hem anneler günü hem de engelliler haftasını idrak edeceğiz. Bu vesileyle şunu hatırlatmak isterim. Anneler ve engelliler, gününde sadece anneler ve engelliler hatırlanmamalıdır. Bence her gün anneler ve engelliler günü kutlanmalı ki böylelikle insanlar sosyal bir toplumu oluşturmanın farkına varabilsin. Çünkü engelli olmak başarıya engel değildir. Ve Peygamber Efendimiz derki, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’. Hem annelerin, hem engellilerin, hem de insanlığın kıymetini bildikten sonra hayatta aşamayacağımız engel olmadığını düşünüyorum. Bu vesileyle tüm annelerin ve tüm engellilerin günlerini kutluyor, sağlık, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayatlarını geçirmelerini diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi