Okul müdürlerini ziyaret eden dernek başkanı Ali Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, 100’ün üzerindeki kabanı 8 okula teslim ettiler.
İlk olarak Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Ali Nergiz’i ziyaret ederek kabanları teslim eden Dernek Başkanı Ali Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, diğer okullara da sırayla teslim ettiler.
Dernek başkanı Doğan, yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:
“Her sene olduğu gibi bu yılda ‘Her Çocuk Kışın Üşümemeli’ sloganı ile yola çıkarak derneğimizin, bizlerin geleceği olan öğrencilerimize verdiği önem kapsamında eğitim sürecinde ekonomik güçlükler nedeniyle sıkıntıya düşen öğrencilerimize gerek giyim, gerek kırtasiye yardımı ile destek çıkmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu eğitim ve öğretim yılında şehir merkezimizdeki öğrencilere giyim yardımı yaptık. Bu süreçten sonra da bu tür yardımlarımızı bölgemizde bulunan ihtiyaç sahibi kişilere yapacağız. Yardım kampanyalarımızda bizleri maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan değerli yönetim kurulu üyelerimize ve dernek üyelerimize teşekkür ederim.”
Okul müdürü Ali Nergiz de, çocukları sevindirmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, bu yardımdan dolayı dernek başkanına ve yönetimine teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi