Afşin Anadolu Lisesi öğrencilerinin sınavda büyük bir başarıya imza attığını belirten Okul Müdürü Cabir Tercan, YKS yerleştirme sonuçları hakkında bilgi verdi.

104 öğrencinin çeşitli üniversiteye yerleştiğini bildiren Tercan, şu ifalere yer verdi.

“2019 yılındaki başarımızın artarak 2020 yılında da devam ettiğini gördü. Zorlu geçen pandemi sürecinin başarı ile taçlanması bizleri mutlu etti. Yakalanan bu başarının tesadüf olmadığını belirtmek isterim. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversiteye en fazla öğrenci yerleştiren Lise olmanın haklı gururunu yaşıyoruz

2020 YKS sınavında ilk on binde 6 öğrencimiz mevcuttu, 92 Lisans ve 12 Önlisans olmak üzere 104 öğrencimiz üniversiteye yerleşti. Yine puanı yüksek olup hedefleri doğrultusunda bir sene daha hazırlanmaya karar veren öğrencilerimiz de mevcut. Son 3 yılda okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin üniversiteye yerleşme oranı %85 seviyesinde. Bu güzel başarıda emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere, okulumuzun tüm unsurlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarı listemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Okulumuzu, idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.”

Editör: Haber Merkezi