Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, düzenlediği “Huzur Toplantısıyla” Elektrik Mühendisleri Odası yönetimiyle bir araya geldi.
Oda yöneticilerinin sorunlarını, emniyet teşkilatından beklentilerini ve çözüm önerilerini dinleyen Aşık, düzenledikleri bu etkinliklerle toplumun tüm kesimleriyle sağlıklı iletişim kurma imkanı elde ettiklerini söyledi. Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Demircan’ın da katıldığı toplantıda konuşan Aşık, şunları kaydetti:
“Her şehrin toplumunun değer yapısı farklıdır ve her toplumun beklentileri de farklıdır. Bu toplantılarla her kesimden insanın söyleyeceklerine kulak veriyor, bize anlatmak istediklerini dinliyoruz. Bu şekilde de hem sağlıklı iletişim kuruyor hem de teşkilatımızın çalışmalarını daha da verimli hale getiriyoruz.”
Suç oranları incelendiğinde son dönemde geçmişe göre özellikle hırsızlık olaylarında çok büyük azalma olduğunu ifade eden Aşık, “Mesela ilk geldiğimizde insanların en önemli şikayetlerinden birisi çevreye rahatsızlık veren bazı kişilerdi. Bunlarla etkin şekilde mücadele ettik, gerekli yasal işlemleri yaptık. Şimdi bu durumun olumlu yansımalarını görüyorsunuzdur. Bunun yanında hırsızlık olaylarında ciddi azalışlar yaşandı. Yine vatandaşımıza daha aktif hizmet sunan trafik gibi birimlerimiz daha da verimli çalışmaya başladı. Bu şekilde tüm fertlerimizle vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Daha sonra oda yöneticilerinin taleplerini dinleyen Aşık, huzur toplantılarının bundan sonra da periyodik olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi