Elbistan'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'ı ziyaret etti.
Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, Elbistan Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay ve Elbistan Bakkallar Odası Başkanı Burhan Zedeli, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette konuşan Elbistan Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay, " Elbistan'da faaliyet gösteren oda temsilcileri olarak Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Tapaktaş'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Afşinli esnaflarımız adına güzel şeyler yapacağına inanıyoruz. Bu ziyaretimizin ardından Afşin Şoförler Odasın Başkanımız Andan Kabaağaç'ı da ziyaret ettik. Adnan Başkanımız bizleri çok güzel karşıladı ve ağırladı. Esnaf odası ve şoförler odası başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Topaktaş," Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, Elbistan Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay ve Elbistan Bakkallar Odası Başkanı Burhan Zedeli, bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada Afşin ve Elbistan'da bulunan sivil toplum kuruluşlarının ne kadar sıcak ilişkiler içerisinde olduğunu bir kez daha  ispat ettiğimize inanıyorum. Bizleri ziyaret eden oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Editör: Haber Merkezi