Elbistan Emniyet Müdürlüğü tarafından, 200 polisin katılımı ile huzur operasyonu yapıldı. Yapılan operasyonda, haklarında arama kararı bulunan 10 şahıs gözaltına aldı.
Elbistan Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan resmi ve sivil ekipler, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen uzman bir ekiple birlikte ilçe genelinde huzur operasyonu yaptılar. Huzur operasyonunda umuma açık yerler ve parklar denetlenirken, şehrin giriş ve çıkış noktalarında da uygulama yapıldı.
Huzur operasyonunda haklarında arama kararı bulunan 10 kişi de yakalanırken, Elbistan Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Huzur operasyonunda 80 umuma açık yer denetimi, 5 park ve 3 giriş-çıkış noktasında kilit uygulaması yapılmıştır. Yapılan uygulamada bin 400 şahıs sorgulanmış, 10 şahsın aranması olması nedeniyle şahıslar hakkında gerekli işlem yapılmış, 15 şahsa Kabahatler Kanunu’na muhalefetten işlem yapılmış, 30 iş yerine idari işlem uygulanmıştır. Ayrıca yapılan trafik uygulamasında 100 araç sorgulanmış, 10 araca cezai işlem uygulanmıştır.”
Editör: Haber Merkezi