Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan ve El Bab bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bir hafta önce, El Bab bölgesindeki operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın "canlı bomba" saldırısında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Aslaner, Kilis Devlet Hastanesi'nde 6 gün süren tedavisinin ardından Afşin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleri, hastanede tedavisi devam eden Aslaner’i ziyaret etti, doktorlardan yaralı askerin durumu hakkında bilgi aldı.

Aslaner’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirte Belediye Başkanı Güven, “Fırat Kalkanı Harekatında El Bab bölgesinde DEAŞ unsurları ile mücadele eden Mehmetçiğimize yönelik yapılan alçak intihar saldırılarında 16 askerimiz şehit olmuş, 33 askerimizde yaralanmıştı. Ayni operasyonda Afşinli kardeşimiz Sebahattin Aslaner’de yaralanmıştı. Afşinli Gazimiz Aslaner Afşin Devlet Hastanesine tedavi için sevk oldu. Bu kapsamda tedavi gören Hemşerimiz Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner'e ve ailesine ziyaret gerçekleştirdik ve geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.

Büyük Türk Milleti üzerinde oyun oynamak isteyenler, onu bölmek parçalamak isteyen hainler böyle kahraman vatan evlatları, böyle kahraman bir millet olduğu sürece asla emellerine ulaşamayacaklar. Milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan askerlerimiz ve polislerimizin her zaman yanındayız. Bu Aziz Milletin sırtı hiçbir zaman yere getirilemeyecektir. İçerideki ve dışarıdaki tüm düşmanlar şunu bilsin ki Çanakkale ruhuna sahip olan bu millet asla sizin hain emellerinize alet olmayacaktır.

Aziz vatanımızın sınır güvenliğini sağlamak adına El Bab'ta önemli görevler ifa eden askerlerimizden şehit olanlara Allahtan rahmet, hemşerim Sebahattin Aslaner ve diğer yaralı kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Gerek içerde gerekse dışarıda; vatanımız ve milletimizin bekası için görev yapan güvenlik güçlerimize de Rabbimden kolaylık diliyorum.” diye konuştu.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ise, “Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’ta yaralanan ve Afşin Devlet Hastanesinde tedavi gören Hemşehrimiz Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner'i Belediye Başkanımız Fatih Güven yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi bildirdik. Vatan için canını veren tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Ziyaretlerden dolayı gelen heyete teşekkür eden Uzman Çavuş Sebahattin Aslaner ise, en kısa zamanda sağlığına kavuşup görevine tekrar dönmek istediğini belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi