Kahramanmaraş Eğitim-Birsen Şube Başkanı Adnan Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş Eğitim-Birsen Şube Başkanı Adnan Alagöz, Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Sendika Yönetim Kurulu Üyeleri Durdu Mehmet Doğan, Kadir Dikmen ve Afşin Şube Temsilcisi Kazım Bozkurt, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarete konuşma yapan Kahramanmaraş Eğitim-Birsen Şube Başkanı Adnan Alagöz, “Afşin Belediye Başkanı’mızı bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte makamında ziyaret ettik. İnşallah Belediye Başkanımız Malatya Belediyesi’nde kazanmış olduğu tecrübelerini Afşin’imize aktarır. Afşin’imizin birçok sorununu kendisi zaten biliyor. İnşallah o sorunlar onun döneminde biteceğine inanıyoruz. Bu vesileyle başkanımıza, başkanlık sürecinde başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, “ Sendikamızın bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.Her zaman Memur-Sen geleceğe yönelik plan ve projeleri olan bir sendikadır. Bilgi paylaşımı, tecrübe paylaşımı fikir alış verişi bizler için çok önemlidir. Bunlardan biz yararlanıyoruz ve yararlanmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi